Blåmann

Anne Karin Hansen

Tone Anita Høgberget

Stilling: Assistent

Tone Anita har jobbet hos oss i underkant av 20 år nå.

Bente Pedersen

Stilling: Assistent

Bente har jobbet i Trollstua Barnehage SA i over 25 år. Hun har også prøvd seg som konstituert pedagogisk leder.

Ann Iren Sørum

ann.iren.sorum@gmail.com

Ann Iren har jobbet hos oss siden 2005. Hun har jobbet med ulike aldersgrupper, men har de siste årene vært på Blåmann.

Rødhette

Marie Gjerden

marie.rodhette@gmail.com

Marie er pedagogisk leder på Rødhette og har jobbet hos oss siden 2007. I år har hun ansvar for førskolegruppa vår "Maxi".

Oddny Indrelid Bakken

Stilling: Pedagogisk leder

Oddny har jobbet hos Trollstua Barnehage SA i 16 år og har over 20 års erfaring i barnehage. Hun er verneombud og styrerassistent.

Tone Muggerud

Stilling: Assistent

Tone har jobbet hos oss i over 10 år nå og jobber i dag på Rødhette. Hun har erfaring fra alle alderstrinn og har tidligere vært konstituert som pedagogisk leder.

Sidsel Hilleren

Styrer/ Daglig leder

Stine Kagiavas

Stilling: Daglig leder

Tommeliten

Lillian Hellerud

Stilling: Assistent

Lillian jobber med de minste på Tommeliten. Hun har over 25 års erfaring og like lang fartstid hos oss.

Fariba Rahimi

Stilling: Assistent

Farbia har jobbet hos oss nå i over 10 år. Hun har erfaring med alle alderstrinn.

May Iselin Leikvoll

may-trollstua@hotmail.com

May Iselin har jobbet hos oss siden 2008 og har erfaring fra både stor og liten base.

Veslefrikk

Outi Hinkkanen

Gro Solberg Ruud

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Gro er utdannet barne-og ungdomsarbeider og har over 25 års erfaring. Hos oss har hun jobbet i over 25 år nå.

Andre ansatte

Yo Reberg